Produkty pro ceny obilovin adm (3)

Bio Loupané Oves 5 Kg

Bio Loupané Oves 5 Kg

Biologicky zpracovaná oves je potravina, která není v Itálii příliš známá a používaná, zatímco v anglosaských zemích je jednou z hlavních složek snídaně. Biologicky zpracovaný oves se prodává v zrnech pro přípravu chutných veganských nebo vegetariánských receptů. Oves se často používá syrový ve vločkách, aby se snídaně na bázi mléka nebo jogurtu stala chutnější, zatímco varianta v zrnech je skvělá pro přípravu polévek nebo vývarů. Tento obilný produkt je také koncentrátem živin užitečných pro pohodu organismu, jako jsou vláknina, vitamíny skupiny B a různé minerální soli (železo, vápník, draslík, fosfor, hořčík, měď). Biologicky zpracovaný oves by měl být před vařením propláchnut pod tekoucí vodou, aby se odstranily případné nečistoty, a poté by měl být namočen alespoň na 12 hodin. Následně může být vařený nebo použit jako ingredience do salátů a příloh, ale zejména pro přípravu sušenek, chleba, slaných a sladkých koláčů.
EXTRA AROMA KAPSLI

EXTRA AROMA KAPSLI

Káva s plnou tělnatostí, se sladkou, ovocnou a sušenkovou chutí. Oddělené pražení zvýrazňuje ovocné tóny a kyselost, což ji činí sladkou a hustou.
Bio Lněná Semena 3 Kg

Bio Lněná Semena 3 Kg

Semena tmavého lnu BIO jsou bohatá na výživové vlastnosti, a proto jsou známá jako semena zdraví. V kuchyni lze semena lnu využít různými způsoby. Jelikož jsou semena zcela bez chuti, jsou ideální pro přidání do jiných pokrmů, například pro obohacení salátů nebo jako základní ingredience pro vegetariánské burgery či krokety. Skvěle se také hodí do sladkých nebo slaných těst, nebo pro zpestření müsli či bílého jogurtu. Mnozí nevědí, že semena lnu mohou nahradit vejce; stačí jednoduše smíchat lžíci mletých semen lnu se třemi lžícemi vody. Získaná směs může nahradit jedno vejce v sušenkách nebo koláčích. Semena lnu lze v kuchyni používat jak celá, tak mletá, což usnadňuje vstřebávání jejich vlastností. Drcená nebo mletá budou snadněji vstřebatelná naším organismem. Jsou také přirozeně bez lepku.